Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På jakt efter räv

beta-0870

120,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Siri har följt med morfar för att jaga räv. De har på sig vita kamouflagekläder för att de inte ska synas mot snön. Siri blåser i en lockpipa och morfar spanar ut över åkern från gömstället. Plötsligt ger morfar tecken åt Siri att han har upptäckt något!

På jakt efter räv är den tionde boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.

Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.

Inbunden bok, 29 sidor.
Utgivningsår: 2024
ISBN: 978-91-89697-28-7
Författare: Anna Hansson & Jennie Elverstig
Illustratör: Filippo Vanzo

Recensioner:
"Förväntningarna, utrustningen, valet av pass, allt beskrivs ordentligt utan att bli tråkigt. Känslorna för naturen, djuren och vikten av sammanhang och kamratskap blir tydlig för läsaren. [...] Texten, lix 17, flyter lätt och är luftig satt på varje sida. Filippo Vanzos rena, naturtrogna illustrationer och faktadelen om räven bidrar till läsningen och helheten i berättelsen." - Eva E:Son Fransson, BTJ-häftet nr 3, 2024

"Ännu en spännande och lärorik bok i en populär serie. Serien på jakt efter är full av fakta, spänning och fina illustrationer. På jakt efter räv är inget undantag!" @nolinsbocker, 13 februari 2024

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info