Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Läromedel

Inspiration för din undervisning

Här hittar du läromedel och skolmaterial för barn i förskolan och elever i grundskolans årskurser F-6. Använd menyn eller sidans sökfunktion för att hitta rätt i vårt sortiment. Vi hoppas att vår hemsida ska fungera som en inspirationskälla för dig som är lärare, pedagog eller läxhjälpare och som vill arbeta med ett lustfyllt lärande.


Praktiska läromedel i matematik

En fördel med våra laborativa matematikläromedel är att de omvandlar abstrakta matematiska begrepp till praktiska problemställningar och visuella lösningar. Det gör matematik lättare att förstå och ta in. Våra pedagogiska hjälpmedel inom matematik behandlar alla viktiga områden som till exempel taluppfattning, problemlösning, geometri, bråk, mönster, sannolikhet, längd, volym och massa.

Böcker som motiverar barnen att läsa

Vi har även många laborativa läromedel för en aktiv inlärning i svenska. Dessa ger träning på exempelvis samband mellan ljud och bokstav, alfabetisk ordning, språkets struktur, ordförståelse och stavning. De är framtagna för att motivera barnen att komma igång med att läsa och skriva. För våra lättlästa böcker anges läsbarhetsindex för att varje elev ska träna och öva upp sin läsförståelse genom utmanas på just sin egen läsnivå.

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info