Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På jakt efter bäver

beta-0867
115,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Axel och Siri får följa med mamma på bäverjakt. De ser många tecken på att bävrarna håller till vid ån, men får de syn på någon bäver?

På jakt efter bäver är den sjunde boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.

Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.

Inbunden bok, 29 sidor.
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-88871-80-0
Författare: Anna Hansson & Jennie Elverstig
Illustratör: Filippo Vanzo

Recensioner: 
"Berättelsen är saklig och informativ samtidigt som den är spännande. Helheten blir en blandning av faktabok och skönlitterär berättelse. [...] En lättläst, tydlig och informativ bok som ger läsaren förståelse för bävern, hur den lever, vilken skada den kan åsamka och att vi behöver jaga den för att hålla stammen nere. På jakt efter bäver förmedlar en fin stämning med en blandning av spänning, allvar och fina naturupplevelser." - Gunilla Essén, BTJ-häftet nr 9, 2022

"Boken får högsta poäng av barnen och faktadelen får några extra guldstjärnor. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jättebra med faktaböcker för barn som förenar jakt och naturupplevelser." - @balvikens_bokstuga, 2 maj 2022
Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info