Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På jakt efter orre

beta-0864
115,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Axel har sytt en bulvan som ser ut som en orre. Han ger den till farmor i födelsedagspresent. Redan dagen efter får han se om den fungerar, när han får följa med farmor på jakt. De ger sig av tidigt för att bygga ett gömsle innan solen går upp, sedan väntar de. Kommer Axels bulvan att locka till sig några fåglar?

På jakt efter orre är den fjärde boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.

Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.

Inbunden bok, 29 sidor.
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-88871-20-6
Författare: Anna Hansson & Jennie Elverstig
Illustratör: Filippo Vanzo

Recensioner:
"Jakten skildras som spännande och ett intresse som skapar gemenskap mellan Axel och farmor. Filippo Vanzos illustrationer är tydliga och naturtrogna med detaljer som är viktiga för att läsaren ska förstå hur jakten på orre går till. Boken är informativ och avslutas med ett uppslag med fakta om orrar och orrjakt." - Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 21, 2020
Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info