Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På jakt efter rådjur

beta-0865
115,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Axel och Siri har varit och handlat med mamma. På väg hem kör de på ett rådjur som försvinner in i skogen. Vem får i uppdrag att söka rätt på det skadade rådjuret? 

På jakt efter rådjur är den femte boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.

Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.

Inbunden bok, 29 sidor.
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-88871-52-7
Författare: Anna Hansson & Jennie Elverstig
Illustratör: Filippo Vanzo

Recensioner:
"Barnen Axel och Siri, som varit med i tidigare böcker, sitter med i bilen när olyckan sker och deras frågor besvaras pedagogiskt av de ansvarstagande vuxna som är jägare och vet hur allt ska göras. [...] Filippo Vanzos illustrationer är tydliga och naturtrogna med detaljer så att läsaren lätt kan förstå vad som händer i olyckssituationen." - Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 10, 2021

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info