Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På jakt efter fjällripa

beta-0866
115,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Axel och Siri åker till fjällen med sin mamma och pappa. De ska jaga ripa med en guide. De får se både renar och norrsken, men lyckas mamma och pappa skjuta några fåglar?

På jakt efter fjällripa är den sjätte boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 16. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.

Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.

Inbunden bok, 29 sidor.
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-88871-68-8
Författare: Anna Hansson & Jennie Elverstig
Illustratör: Filippo Vanzo

Recensioner:
"Familjegemenskapen under resan, och i övernattningsstugan samt naturupplevelserna med snölandskap, renar och norrsken, betonas på ett positivt sätt. [...] Filippo Vanzos illustrationer betonar den vackra naturen och gör det lätt för läsaren att förstå hur jakten bedrivs." - Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 23, 2021

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info