Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På jakt efter vildsvin

beta-0863
115,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Axel och Siri ska jaga vildsvin med farmor. Farmor hämtar dem vid halv sju på kvällen, för det är på natten vildsvinen är vakna och letar efter mat. Axel och Siri har mörkerkikare, och farmor har mörkersikte på geväret, men kommer det att komma några vildsvin till åteln där farmor lagt ut mat?

På jakt efter vildsvin är den tredje boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.

Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.

Inbunden bok, 29 sidor.
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-88871-09-1
Författare: Anna Hansson & Jennie Elverstig
Illustratör: Filippo Vanzo

Recensioner:
"Filippo Vanzos illustrationer är tydliga och naturtrogna. De visar detaljerat sådant som hur det ser ut när man tittar genom mörkerkikare och hur de små, randiga kultingarna ser ut, men skildrar också gemenskapen mellan barnen och deras farmor. Illustrationerna lyfter även fram spänningen i jakten. Boken är lättläst och informativ." - Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 7, 2020

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info