Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Älvljus del 3: Älvvatten

beta-3747

150,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Tiden hos stentrollen har tagit hårt på Elwin. Musklerna värker och hungern river i magen, men det finns ingen tid för vila. Teo är dödligt sjuk, och det enda som kan rädda honom är älvvatten. Jakten på botemedlet för Elwin allt djupare in i älvriket med Vide som vägvisare. Pojken från skuggfolket som tycks fast besluten att hjälpa Elwin. Ju mer tid de tillbringar ihop, desto mer gillar Elwin honom. Visst är Vide konstig, men samtidigt snäll. Snällare än någon Elwin träffat förut. Ändå ringer farmors varningar i bakhuvudet. För varför verkar det som att Vide, och kanske hela älvriket, väntat på honom?

Älvvatten är den tredje delen i Älvljus, en serie om utanförskap och brödraskap. Om nervkittlande äventyr och magiska väsen. Om vad man är beredd att göra för dem man älskar – och för att passa in. 

Sara Alkner arbetar till vardags som cancerläkare, och böckerna i serien Älvljus är hennes författardebut - en otroligt imponerande sådan. Med stark inlevelse och fantasieggande beskrivningar skildrar hon syskonen Elwin och Teos hisnande äventyr, och Älvljus är utan tvekan en berättelse som kommer att dröja sig kvar länge hos läsaren.

Inbunden bok, 157 sidor.
Utgivningsår: 2024
ISBN: 978-91-89697-15-7
Författare: Sara Alkner
Illustratör: Ludwig Sandbacka

Recensioner:
"Detta är en spännande berättelse där den som följer serien kommer vilja veta hur det går. Det finns några uppslag med svartvita bilder av Ludwig Sandbacka som förstärker känslan av den magiska värld de befinner sig i. [...] Älvvatten av Sara Alkner är en välskriven berättelse och ger god underhållning i väntan på den fjärde och avslutande delen. Plus i kanten för att boken har en lagom tjocklek för den mellanåldersläsare som vill ha relativt lättläst fantasy. Sådana fantasyserier behövs!" - Anna Rindälv. BTJ-häftet nr 8, 2024

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info