Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På prao - Sopbilen

beta-1834

110,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Följ med eleverna i klass 2C på prao. Freja ska åka sopbil med Mimmi. Först kollar de så att allt är som det ska med sopbilen. Sen åker de i väg till första stoppet. Freja får hjälpa till att dra soptunnor. Det är ett tungt jobb - vilken tur att Freja är så stark! Läsbarhetsindex (lix) är 19.

På prao är en serie lättlästa böcker som utspelar sig i vardagliga miljöer. Böckerna lockar till läsning och bidrar samtidigt till en ökad ordförståelse. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Gustaf Lord är illustratör, serietecknare och animatör. Hans bilder är fartfyllda, färgstarka och fullpackade med detaljer och humor.

Arbetsuppgifter i slutet av boken:
• ordkunskap
• ordförståelse

Inbunden bok, 31 sidor.
Utgivningsår: 2023
ISBN: 978-91-89697-10-2
Författare: Anna Hansson
Illustratör: Gustaf Lord

Recensioner:
"Det är en mycket pedagogiskt upplagd skildring i ord och bild. [...] Det är en både lärorik och intressant skildring av hur sopbilsarbete går till i dagens moderna samhälle. En jämförelse med hur det var förr i tiden vore ett utmärkt samtalsämne efter avslutad läsning." - Lena Franzén, BTJ-häftet nr 8, 2023

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info