Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På prao - Bokbussen

beta-1832
110,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Följ med eleverna i klass 2C på prao. Malva ska möta bibliotekarien Tintin på biblioteket. De ska besöka skolor och mataffären med bokbussen. Malva tycker att bokbussen är som ett litet hus, med både toa och mikro - och så massor av böcker förstås! Läsbarhetsindex (lix) är 18.

På prao är en serie lättlästa böcker som utspelar sig i vardagliga miljöer. Böckerna lockar till läsning och bidrar samtidigt till en ökad ordförståelse. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Gustaf Lord är illustratör, serietecknare och animatör. Hans bilder är fartfyllda, färgstarka och fullpackade med detaljer och humor.

Arbetsuppgifter i slutet av boken:
• ordkunskap
• ordförståelse

Inbunden bok, 31 sidor.
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-88871-99-2
Författare: Anna Hansson
Illustratör: Gustaf Lord

Recensioner:
"Texten består av tre till fyra meningar per sida. De mest avancerade orden är fackord som rör bokbussen. De finns även med i slutet där läsaren uppmanas att para ihop ord och bild. Anna Hansson har med de olika titlarna presenterat ett brett utbud av praoplatser. Hon gör arbetsplatsen spännande och intressant på ett sätt som väcker läsarens intresse. En välgjord pedagogisk serie med LIX-tal 18." - Christina Wedenmark, BTJ-häftet nr 24, 2022

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info