Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Sonjas verkstad - Crossbanan

beta-0659

110,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Eddie är arg. Han ville ju så gärna köra sin cross i dag. Pappa Stefan hade lovat att ta med Eddie och Jon till crossbanan, men nu kan han plötsligt inte följa med längre. Då beslutar Eddie att han och Jon ska gå till crossbanan själva, utan pappa. De har egentligen lovat att aldrig gå dit utan en vuxen – men vuxna håller ju inte heller vad de lovar!

Sonjas verkstad – Crossbanan är den nionde boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17. 

Ingrid Jönsson är både lärare och författare. Hon har en förmåga att fånga läsaren i ett stadigt grepp, tack vare sina välskrivna, starka och tänkvärda berättelser. 

Mattias Andersson är barnboksillustratör och serietecknare. Han utforskar gärna olika stilar men inspireras mest av tecknad film, vilket syns i hans livfulla bilder.

Arbetsuppgifter i slutet av boken: 
• läsförståelsefrågor, på, mellan och bortom raderna 
• kluriga ord 
• bilduppgift
• skrivuppgift
• berätta för en kompis 

Inbunden bok, 33 sidor. 
Utgivningsår: 2024
ISBN: 978-91-89697-22-5
Författare: Ingrid Jönsson
Illustratör: Mattias Andersson

Recensioner:
"Jönsson lyckas skriva om stora känslor och händelser på ett enkelt och rakt sätt med ett lätt och varierat språk som passar både nybörjaren som den mer vana läsaren. Berättelsen illustrerar en fin vänskap mellan kusinerna Eddie och Jon som upplevs trovärdig och ger ett djup till boken." - Lina Bäckström, BTJ-häftet nr 3, 2024

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info