Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

På prao - Pizzerian

beta-1837

110,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Följ med eleverna i klass 2C på prao. Malik ska vara på en pizzeria. Där får han prova på lite allt möjligt: knåda deg, hacka lök, strimla vitkål och vika pizzakartonger ... Vissa uppgifter är svårare än andra! Läsbarhetsindex (lix) är 18.

På prao är en serie lättlästa böcker som utspelar sig i vardagliga miljöer. Böckerna lockar till läsning och bidrar samtidigt till en ökad ordförståelse. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Gustaf Lord är illustratör, serietecknare och animatör. Hans bilder är fartfyllda, färgstarka och fullpackade med detaljer och humor.

Arbetsuppgifter i slutet av boken:
• ordkunskap
• ordförståelse

Inbunden bok, 31 sidor.
Utgivningsår: 2024
ISBN: 978-91-89697-33-1
Författare: Anna Hansson
Illustratör: Gustaf Lord

Recensioner:
"Historien kompletteras av Gustaf Lords humoristiska illustrationer, vilket gör läsupplevelsen mer actionfylld. [...] Det är stor chans att man med hjälp av bilderna lämnar boken med en känsla av att ha läst en längre och mer innehållsrik berättelse än vad endast texten hade kunnat ge. Det i sin tur kan stärka självkänslan och lusten att läsa mer." - Sofie Andersson, BTJ-häftet nr 8, 2024

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info