Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Vi fiskar gädda

beta-1483

120,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Iris och Otto ska vara med i en fisketävling tillsammans med pappa. Iris har med sin turkeps, då kan det väl inte gå fel?

Vi fiskar är en lättläst serie för barn mellan 6 och 9 år. Perfekt för barn som tycker det är roligt med fiske! Vi fiskar gädda är den tredje boken i serien, och den har läsbarhetsindex (lix) 17. 

Anna Hansson och Jennie Elverstig har skrivit flera böcker tillsammans, bland annat serien På jakt, i vilken de vill informera om hur jakt bedrivs i Sverige.

Maria Nilsson Fidler är en illustratör som gärna målar för barn och ungdomar. Hon brinner lite extra för bilder med naturorienterade motiv.

Inbunden bok, 29 sidor.
Utgivningsår: 2023
ISBN: 978-91-89697-11-9
Författare: Anna Hansson & Jennie Elverstig
Illustratör: Maria N. Fidler

Recensioner:
"Relativa nybörjarläsare är målgrupp för berättelsen, vilket visas i luftigt satt text, korta meningar och ordval med lågt lixvärde. Maria N. Fidlers stämningsfulla akvareller i dämpade färger åtföljer texten." - Lena Franzén, BTJ-häftet nr 18, 2023

"Sonen tog rätt omgående med sig boken in på rummet och läste ut den i ett drag. [...] Boken är precis som de andra böckerna i serien bra, informativa och lättlästa. Det finns en bild på varje uppslag så barn på lågstadiet kan läsa boken själv. Vi rekommenderar denna bokserie, här ser man enkelt hur fiske under olika årstider och på olika fiskar går till." @balvikens_bokstuga, 20 oktober 2023

"Med fina bilder och en enkel, spännande och lärorik text är boken en riktig pärla." @nolinsbocker, 29 oktober 2023

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info