Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Riddaren Hopp och rackaren

beta-1645

110,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Hör upp! Kungen och drottningen behöver hjälp. En rackare har flyttat in i slottet. Hon busar, klottrar och smutsar ner. Det är inte bra, för i kväll ska det bli bal. Tänk om rackaren förstör festen? Vilken tur att riddaren Hopp och hästen Natt kan hjälpa till. De är nämligen inte alls rädda … I alla fall inte för lite smuts.

Riddaren Hopp och rackaren är den femte delen i en rolig och lättläst äventyrsserie för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 18. 

Cecilia Rihs är en barnboksförfattare med mycket fantasi. Hennes berättelser är fulla av humor, fartfyllda händelser och spännande karaktärer. 

Oliver Elm är illustratör och arbetar även inom datorspelsbranschen. Hans bilder är färgstarka och sprudlar av liv och finurliga detaljer.

Inbunden bok, 27 sidor.
Utgivningsår: 2024
ISBN: 978-91-89697-29-4
Författare: Cecilia Rihs
Illustratör: Oliver Elm

Recensioner:
"Oliver Elm, som även arbetar som spelutvecklare, har gjort illustrationerna som täcker uppslagen. Hans bilder fångar upp humor och fartfylldhet på ett bra sätt i en animerad stil. Korta meningar och breda radavstånd gör texten lätt att läsa. Riddaren Hopp och rackaren är spännande och rolig för den som kommit lite längre i läsningen." - Christina Wadenmark, BTJ-häftet nr 3, 2023

"Jag måste säga att det är otroligt härliga karaktärer i böckerna om Hopp och hennes trogna följare hästen Natt. Detta är femte boken och de är lite roliga och dråpliga allihop. 😊 Lättläst och lättförståelig humor för både barn och vuxna 👍🏻" @malin.mitt.i.boken, 5 februari 2024

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info