Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Noa Gupps hjältedåd

beta-1723
135,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

– Lömska skogen! piper Noa. Den finns i spelet! Vi är inte redo. Vi har inte lärt oss svärdets bästa knep och kan inte vinna mot Bugg. Vi kommer att dö! 
    – Inte jag, säger Bitt. Jag hade 161 liv sist jag räknade.

Noa Gupps hjältedåd är den tredje delen i en serie roliga och spännande kapitelböcker för barn mellan 6 och 9 år. Noa måste återvända till Bitts spelvärld. Och den här gången gäller det att rädda en klasskamrat som drabbats av otäck magi. Men i spelvärlden väntar många faror, inte minst superskurken Bugg som gör allt för att lägga beslag på Bitts magiska svärd. 

Cecilia Rihs är en barnboksförfattare med mycket fantasi. Hennes berättelser är fulla av humor, fartfyllda händelser och spännande karaktärer. 

Oliver Elm är illustratör och arbetar även inom datorspelsbranschen. Hans bilder är färgstarka och sprudlar av liv och finurliga detaljer.

Inbunden bok, 57 sidor.
Utgivningsår: 2023
ISBN: 978-91-88871-46-6
Författare: Cecilia Rihs
Illustratör: Oliver Elm

Recensioner:
"Noa Gupps hjältedåd är den tredje boken om Noa Gupp, en nioårig pojke som är helt fixerad vid datorspel. Det är en direkt fortsättning på de två tidigare böckerna om honom, en resumé av tidigare innehåll inleder boken. Den kan emellertid läsas helt fristående. I tio korta och lättlästa kapitel med mycket talande rubriker förs den spännande berättelsen vidare. [...] Cecilia Rihs har ett högt driv i sitt berättande och de fantasifyllda illustrationerna i starka färger passar bra till." - Lena Franzén, BTJ-häftet nr 18, 2023

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info