Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Monsterhotellet - Inbrottstjuven

beta-1290

110,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Det är något mystiskt som pågår på Monsterhotellet. Saker försvinner, rum stökas till och mat blir stulen. Kan det vara ett troll som smyger runt, eller har de rentav råkat ut för en inbrottstjuv?!

Inbrottstjuven är den nittonde boken i den populära serien om varulvarna på Monsterhotellet. Boken är lättläst, med läsbarhetsindex (lix) 21, och den passar för barn mellan 6 och 9 år. 

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga. 

André Högbom är en kreativ mångsysslare och illustratör. Hans välgjorda bilder fångar verkligen upp den humoristiska känslan i böckerna om Monsterhotellet. 

Arbetsuppgifter i slutet av boken: 
• läsförståelse
• ordklasser
• arbeta med texten
• hitta på och skriv om ett monster

Inbunden bok, 35 sidor.
Utgivningsår: 2023
ISBN: 978-91-89697-07-2
Författare: Anna Hansson
Illustratör: André Högbom

Recensioner:
"Rapp och enkel dialog för handlingen framåt. Berättelsen saknar kapitelindelning, men efter två textsidor följer regelbundet ett uppslag med André Högboms lustfyllda färgillustrationer, tydliga, klara och fint humoristiska. De kompletterar handlingen väl." - Staffan Engstrand, BTJ-häftet nr 19, 2023

"Denna serie är fantastisk på så sätt att den är rolig, den skapar läsglädje och barnet känner sig intelligent när den läser boken. Nummer 19 gör oss inte besvikna och trots att Philip kommit längre än denna typ av böcker så läser han dem gärna och vi sitter båda och ler medan vi nystar historien. Rekommenderar varmt denna serie." @gustavsbokhylla, 21 oktober 2023

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info