Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Chokladtoppar och vätteljus

beta-3683
135,00 kr
Finns i följande kampanjer:

I lager

Produktbeskrivning

En hund med gröna ögon. En plastpappa med en mystisk fiol. En miniatyrflicka i grå luva som söker efter ett magiskt föremål. Ja, den här våren händer märkliga saker kring den gamla eken på Björeboda gård. Skolans tema om naturväsen blir plötsligt till skrämmande verklighet för kompisarna Svante och Alva. Innan de riktigt förstått hur det gått till befinner de sig mitt i ett fantastiskt och farligt äventyr bland väsen och varelser som de bara trodde fanns i sagorna. Deras uppdrag är viktigt. Och insatsen högre än de anar.


Ingrid Jönsson
 är både lärare och författare. Hon har en förmåga att fånga läsaren i ett stadigt grepp, tack vare sina välskrivna, starka och tänkvärda berättelser.

Vill du använda boken i undervisningen finns en tillhörande lärarhandledning: beta-3684


10 % rabatt vid köp av minst 10 böcker. Rabatten dras av i kassan.


Inbunden bok, 232 sidor.
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-88009-19-7
Författare: Ingrid Jönsson
Illustrationer: Marta Leonhardt

Recensioner:
"Med ett fantastiskt språk väver Jönsson ihop en berättelse som barn idag behöver. En berättelse som är stimulerande för fantasin och förmedlar viktiga saker, t.ex. om livet och döden. Boken har en bra balans mellan det realistiska och sagoinslagen och är spännande att läsa. Med boken följer också viktig lokalhistoria och hur man levde förr i tiden. En trollbindande och välskriven bok för barn i bokslukaråldern." - Anna-Karin Närkling, BTJ-häftet nr 1, 2016

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info