Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Bokstavslådan

beta-4370
845,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Öva på stavning och grammatik med Bokstavslådan! Materialet består av två trälådor som innehåller bokstavskort med hela alfabetet, såväl gemener som versaler, samt fem olika skiljetecken. Korten varierar i bredd för att ge eleven rätt ordbild, och vokaler och konsonanter har olika färg för att underlätta inlärningen.

Trälådor:
Två trälådor med fack och skjutbara lock håller reda på bokstäverna: en låda för de små bokstäverna och en för de stora. Trälådorna är 53 x 16 x 3 cm. 

Skrivbräde:
Till Bokstavslådan följer även ett skrivbräde av trä. Det har tre uppstickande rader där bokstavskorten ligger stadigt, och i vänsterkanten sticker marginalen upp så att eleven kommer ihåg att alltid börja skriva från vänster. Skrivbrädet är konstruerat så att det bekvämt lutar mot eleven. Dess mått är 20 x 25 cm.

Bokstavskort:
Bokstavskorten är tillverkade av kartong. De är 40 mm höga, och bredden varierar mellan 10 och 26 mm för att ge eleverna rätt ordbild. Konsonanterna är i blått och vokalerna är i rött. Sammanlagt innehåller lådorna 548 bokstäver, var och en i antal efter hur vanligt förekommande de är i svenska språket.  

Innehåller: 2 lådor med lock, 548 bokstäver, 54 skiljetecken, 1 skrivbräde

Vill du ha fler skrivbräden går de att beställa styckvis här.
Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info