Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Klass 5C - Den värsta utflykten

beta-3602
95,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Ett djur som har rymt från djurparken, en björn som kanske lurar i skogen, och en burk som inte borde ha lämnat kylskåpet. Det här är verkligen den värsta utflykten någonsin!

Klass 5C - Den värsta utflykten! är den andra boken i den lättlästa och humoristiska serien om klass 5C. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 22 och den passar för barn i åldern 9-12 år. 

Anna Hansson är lärare och författare till flera barn- och ungdomsböcker. Hon skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Sofia Falkenhem är serietecknare och illustratör med ett stort antal barnböcker på meritlistan. Hennes bilder är stilrena och uttrycksfulla.

Arbetsuppgifter i slutet av boken:
• läsförståelse
• diskussionsfrågor
• skrivuppgifter

Inbunden, 32 sidor.
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-88009-14-2
Författare: Anna Hansson
Illustratör: Sofia Falkenhem

Recensioner:
"Den värsta utflykten! är en spännande vardagsberättelse och många läsare kommer att känna igen sig i skeendet. [...] Texten upptar hela sidor, men är luftigt satt och med ett bra vardagsspråk. [...] Mitt förslag på uppföljning av berättelsen är ett allmänt hållet samtal om vad en livlig fantasi kan ställa till med" - Lena Franzén, BTJ-häftet nr 18, 2016
Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info