Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

10 scener ur mitt längtande liv

beta-3785

120,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Först verkade Markus och Ella tycka om varandra där de stod i solen. Sen tyckte Ella om mig och jag tyckte om henne. När Markus sa att lampfoten var försvunnen fastän han hade gett den till mig tyckte jag inte om honom. Men när Ella knuffade mig och Markus tog emot mig tyckte jag om Markus. Vem ska tycka om vem? Vem tycker om mig? 

Kim längtar hela tiden. Efter glass. Efter långt hår, eller kort hår. Till sommarlovet, och till Afrika. Men allra mest längtar Kim efter en kompis. Kanske kan en sprucken läpp och en sned lampfot bli starten på en ny vänskap? 

Christina Nienhardt är en författare som hämtar inspiration från sina döttrar och från den egna barndomen. Boken 10 scener ur mitt längtande liv är en varm och hoppfull berättelse om dagdrömmar och grubblerier. En feelgood-bok som är helt omöjlig att lägga ifrån sig! 

Therese Nilsson är illustratör och serietecknare. Hennes illustrationer präglas av tydliga linjer och ljusa, klara färger, som passar perfekt ihop med Christinas varma berättelse.

Inbunden bok, 60 sidor. 
Utgivningsår: 2022
ISBN: 9789188871930
Författare: Christina Nienhardt
Illustratör: Therese Nilsson

Recensioner:
"Med självdistans och humor ger Kim läsaren en inblick i sin vardag i den charmiga feelgood-boken 10 scener ur mitt längtande liv. Det är lättläst och välskrivet och kapitlen inleds med rubriker som 'Tips!' och 'Föreställ dig', med underrubriker som sätter respektive scen. Det är ett roligt upplägg." - Jeanette Palm, BTJ-häftet nr 19, 2022

"Det är inte ofta jag läser eller får tag i feelgood för barn. Denna bok kan nog klassas som feelgood och du får läsa om Kim och allt det hon längtar efter. Lättläst med ett bra språk och fina och passande bilder. En toppenbok att ha i skolan då man kan prata lite om varje "scen" i boken. Rekomenderas 😁" - @nolinsbocker, 4 november 2022

Relaterade produkter

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info