Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

LÄSTÅGET Bok och material

beta-2851
130,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Hoppa på Läståget! Läståget tar eleverna med på en resa de bara inte får missa. Träffa Loa, Moa, Rosa och Tore, följ med dem och utforska läsandets lockande och svindlande vägar ända fram till det äventyrliga läslandet.

Laborativ läsebok! Strukturerad läsinlärning. Boken börjar med ljudenlig stavning. Lägg och para ihop bild-läskort, klistra in färgglada klisterbilder, läs, skriv, rita, måla ... Lös korsord, gör bläddror, spela spel m.m.

En lustfylld bok för alla nyfikna elever som är sugna på att lära sig läsa. Fylld av härliga och inspirerande färgbilder. Smyg fram med små steg och befäst kunskaperna. Individanpassad bok som också blir elevens alldeles egna Första Läsebok. Tänk att vara med och göra sin egen läsebok!

Här kan eleverna arbeta mycket självständigt. Tydliga och enkla symboler som instruerar eleverna om vad de ska göra. Ibland behöver de läsförhörshjälp av en lärare eller förälder, men det mesta av arbetet klarar de på egen hand.

Ni behöver en lärarhandledning för att enkelt kunna arbeta med Läståget. Eleverna får inte gå vidare förrän de klarat läsdiagnosen som finns i slutet av varje kapitel. Här gäller det att skaffa biljett till nästa läskapitel. Boken är både en läsebok och en arbetsbok. Allt i ett!

Boken är på 160 sidor.
Format: 24 x 17 cm.

Innehåller: 1 bok + 100 klisterbilder + 106 ordkort + 1 A4-låda.

Författare: Torgerd Adolphsson
Illustratör: Lena Petersson


Klicka här för att läsa smakprov ur boken.

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info