Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

Time Timer MOD med magnetisk whiteboard

beta-6087
585,00 kr

I lager

Produktbeskrivning

Med Time Timer MOD kan du ställa in en timer på upp till 60 minuter. Det röda fältet på urtavlan krymper i takt med att tiden går, vilket blir ett tydligt visuellt stöd för eleverna. När tiden är slut ljuder ett alarm, men timern går även att sätta på ljudlöst läge. Time Timer MOD har ett mjukt, skyddande silikonskal som är enkelt att ta bort och rengöra. Urtavlan skyddas av ett tranparent hölje. 

Till den här Time Timer MOD medföljer en anpassad magnetisk whiteboardtavla och en whiteboardpenna. Du placerar enkelt timern (med silikonskalet på) i det avsedda facket, och sedan kan du exempelvis skriva instruktioner eller en kom-ihåg-lista på whiteboardtavlan, eller fästa bildstöd med magneter. Passar särskilt bra för elever med specialbehov, som behöver stöd för att visualisera ett schema eller en arbetsgång. På baksidan av whiteboardtavlan finns även ett fack för förvaring av whiteboardpennor.

Innehåller: 1 Time Timer MOD inklusive grått silikonskal, storlek ca 9 x 9 x 5 cm, 1 magnetisk whiteboard, 20 x 20 cm, 1 svart whiteboardpenna. Time Timer MOD drivs av 1 AA-batteri, ingår ej.
Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info