Förskola
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Handla som privat- eller skolkund
Leverans 1-3 dagar
Mina Sidor

Beta Pedagog

  • Hem
  • Köpvillkor privatpersoner i Finland

Köpvillkor privatpersoner i Finland

OBS!
När du kommer till kassan, skrolla ner och byt land till Finland, innan du väljer Byt till privatkund. Annars kan frakten bli fel och din orderbekräftelse kanske inte stämmer med fakturan du får från Klarna.

PRISER

Priserna är i svenska kronor. De kan antingen visas med eller utan moms (val görs i rutan längst upp till höger på sidan). Inga fakturerings-, order- eller expeditionsavgifter tillkommer, endast fraktkostnad.

BETALNING

Du kan välja mellan tre olika betalningssätt via Klarna: med kontokort i förskott, genom direktbetalning i din internetbank, eller med faktura. För att minska risken när du skickar personlig information till oss via internet, använder vi oss av kryptering. Vi använder SSL. Det är den vanligaste formen av kryptering och används ofta av banker m.fl.

FRAKT

Din order levereras med Bring till närmaste Pickup Point. Normal leveranstid är 5-7 arbetsdagar. Tänk på att samma namn som står på ditt id-kort måste stå på paketet för att Bring ska kunna lämna ut det till dig.

Du får ett mejl när ditt paket finns att hämta hos din Pickup Point. De finns oftast i butiker, bensinstationer eller tobaksaffärer. 

Fraktkostnaden är 175 kr.

Frakt betalas av köparen. Fraktkostnaderna ovan gäller upp till 20 kg inom Finland. Vid högre vikt, debiterar vi respektive fraktbolags tariffer. Eventuella restorder levereras fraktfritt. Önskar du avbeställa restnoterad vara så hör av dig till oss omgående, så stryker vi den från din order. 

Om du ej hämtar ut ditt paket, returneras det till oss, och då debiterar vi dig för de extra kostnader vi får betala till fraktföretaget.


ÅNGERRÄTT

Som kund har du 14 dagars öppet köp på alla varor, förutom kopieringsunderlag, från när du mottagit försändelsen. Varan skall returneras i obrutet och oanvänt skick tillsammans med en kopia på följesedeln. Du får själv betala returfrakten. Vi betalar tillbaka pengarna för varan inom 10 arbetsdagar, förutsatt att den är tillbakaskickad i felfritt skick.

REKLAMATIONER

Reklamationer där varan är skadad eller saknas skall göras inom 14 dagar från det att köparen mottagit försändelsen. Eventuell synlig transportskada skall anmälas direkt till Bring. Vi ersätter skadat material och felexpediering med en ny vara och vi står då för fraktkostnaderna.

PERSONUPPGIFTER
Beta Pedagog AB är personuppgiftsansvarig för den information som du lämnar till oss när du gör ett inköp eller väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi använder endast dina personuppgifter för att administrera dina inköp och för att skicka ut erbjudande som vi tror passar just dig. Vi lämnar aldrig ut några personuppgifter eller e-postadresser utan ditt godkännande. 


KONSUMENTRÄTT

Vi följer rekommendationerna enligt https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_sv.htm

KONTAKT

Beta Pedagog AB 
Skutevägen 1
432 99  Skällinge
Tel. +46 340 35505, +358 9 4270 5025
telefontid (svensk tid): 08.00-15.30, lunchstängt 12.00-13.00
info@betapedagog.se

Lustfyllt lärande
Beta Pedagog

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info